Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Rezistenta tigarii electronice: cum o cureti si cand trebuie sa o schimbi

Rezistenta tigarii electronice: cum o cureti si cand trebuie sa o schimbi

Ce inseamna rezistenta la tigari electronice? Aceasta este o parte cheie din componentele dispozitivului si ajuta la incalzirea lichidului si la crearea aburilor pentru vapat. Atunci cand vapezi, trebuie sa ai grija de toate componentele dispozitivului tau si sa le ingrijesti corespunzator pentru a te bucura de o experienta cat mai placuta. De asemenea, atunci cand respecti instructiunile de utilizare ale tigarii electronice si o folosesti conform acestora, durata sa de viata se prelungeste si te vei putea bucura de ea mai mult timp.

Daca vrei sa stii mai multe despre cat tine o rezistenta pentru tigara electronica si cum se schimba aceasta, citeste in continuare articolul nostru.

1. Cand se schimba rezistenta la tigara electronica?

Rezistenta pentru tigari electronice are rolul de a incalzi lichidul pentru ca acesta sa se transforme in vapori si sa poata fi inhalat. De obicei, acestea se realizeaza dintr-un material mai dur de protectie, in interiorul caruia se afla un material absorbant. Materialul absorbant se va imbiba cu lichid, iar bateria va ajuta la incalzirea rezistentei, care, mai apoi, va incalzi lichidul, iar acesta se va transforma in vapori. Din cauza ca materialele ce absorb lichidul se uzeaza in timp si nu pot ramane ca noi pentru perioade lungi, rezistentele se vor schimba de mai multe ori de-a lungul duratei de viata a dispozitivului.

Daca te intereseaza la cat timp se schimba rezistenta tigarii electronice, trebuie sa stii ca o astfel de componenta intra la categoria consumabilelor, exact la fel ca lichidele pentru tigara electronica. De-a lungul perioadei de utilizare a device-ului, va trebui sa schimbi mai multe rezistente, in functie de cat de mult folosesti dispozitivul:

  • Daca folosesti tigara electronica foarte des, atunci va trebui sa schimbi rezistenta aproximativ o data pe saptamana. De ce “aproximativ”? In cazul rezistentelor exista multi factori variabili, de la modul in care vapezi si tipul de tigara electronica, pana la tipul de rezistenta. Spre exemplu, daca ai perioade in care folosesti dispozitivul foarte des si perioade in care il folosesti mai rar, atunci si durata de timp la care schimbi rezistenta poate varia.
  • Daca folosesti tigara electronica frecvent, dar nu foarte des, atunci va trebui sa schimbi rezistenta aproximativ de doua ori pe luna sau la doua saptamani.
  • Daca folosesti tigara electronica rar, atunci rezistenta se poate schimba lunar sau chiar mai rar. 

Aproximarea de mai sus nu trebuie sa devina litera de lege atunci cand decizi cat de des schimbi rezistenta, ci, mai degraba, sa iti ofere o idee despre cat de des vei avea nevoie de noi rezistente pentru tigara electronica

Cum iti dai seama daca ai nevoie de o rezistenta noua?

Iata la ce sa fii atent(a) pentru a-ti da seama daca ai nevoie de o noua rezistenta:

  • Aroma nu mai are aceeasi intensitate.
  • Simti gust de ars.
  • Cantitatea de vapori expirata incepe sa scada.

2. Cum se curata si cum se schimba rezistenta la tigara electronica?

Rezistentele nu se pot curata propriu-zis, ci doar atomizoarele tigarilor electronice, mai exact rezervoarele in care se produce incalzirea lichidului. Rezistentele trebuie inlocuite sau schimbate cu totul atunci cand acestea nu mai functioneaza corespunzator.

Pentru a o schimba, tot ce trebuie sa faci este sa desurubezi sau sa extragi rezistenta veche si sa o inlocuiesti cu una noua. Poti face aceasta mica operatiune chiar tu, fara sa ai nevoie de ajutor din partea unui consilier de vanzari.

Pentru a te bucura de o experienta aparte a vapatului, ai nevoie de o rezistenta care sa poata absorbi cat mai bine lichidul pentru a genera o cantitate cat mai mare de vapori. De aceea, este important sa schimbi rezistentele ori de cate ori este nevoie, atunci cand simti ca aroma nu mai are aceeasi intensitate sau cand simti gust de ars. Astfel, vei prelungi durata de viata a dispozitivului tau, iar, in acelasi timp, te vei bucura de un gust intens al aromei si de o experienta relaxanta.

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.