Afișez 1 - 32 din 254 de rezultate

Subcategorii:

Vape

Ce este un Vape?

Un vape, cunoscut si sub numele de tigara electronica, Puff Bar sau dispozitiv de vapat, este un dispozitiv electronic utilizat pentru a transforma lichidul special denumit lichid de tigara electronica. Acesti aburi sunt apoi inhalati, oferind utilizatorului o experienta similara cu fumatul, dar fara a arde tutun sau alte substante nocive.

Vape-urile sunt devenite din ce in ce mai populare in ultimii ani, datorita faptului ca sunt considerate o alternativa mai putin daunatoare fumatului traditional. In plus, ele ofera o varietate larga de arome si optiuni de personalizare, ceea ce le face o optiune atractiva pentru multi utilizatori.

De ce sa alegi un Vape?

  1. Alternativa mai sanatoasa: Vape-urile nu ard tutun si nu contin multe dintre substantele nocive prezente in tigarile traditionale. Studiile au aratat ca vapatul poate fi cu pana la 95% mai putin daunator decat fumatul.
  2. Controlul nicotinii: Ai posibilitatea de a alege concentratia de nicotina din lichid, ceea ce iti permite sa reduci treptat consumul de nicotina sau sa elimini complet aceasta substanta.
  3. Varietate de arome: Lichidele vin in sute de arome diferite, de la cele clasice de tutun, pana la fructe, deserturi si cocktail-uri, ceea ce iti permite sa descoperi noi experiente gustative.
  4. Economisirea banilor: Pe termen lung, aceste dispozitive pot fi mai economice decat tigarile traditionale, deoarece lichidele si piesele de schimb sunt adesea mai ieftine decat pachetele de tigari.
  5. Reducerea mirosului si a fumului: Vapatul nu produce fum, ci doar vapori, care au un miros mult mai putin persistent si deranjant decat fumul de tigara.
  6. Personalizarea dispozitivului: Vape-urile vin in diferite forme, culori si functii, permitandu-ti sa alegi dispozitivul care ti se potriveste cel mai bine.
Aspect Vape-uri Tigarile traditionale
Daune pentru sanatate Mult mai reduse Semnificativ mai mari
Consum de nicotina Controlabil Fix
Varitate de arome Numeroase Limitata
Costuri pe termen lung Mai mici Mai mari
Miros si fum Redus si mai putin deranjant Persistent si deranjant
Personalizare Multe optiuni Fara optiuni
Impact asupra mediului Mai redus Mai mare
Accesibilitate Reglementata, interzisa sub 18 ani Reglementata, interzisa sub 18 ani
Impact social Acceptat in mai multe locuri Tot mai putin acceptat
Dependent de nicotina Redus Puternic