Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, 0767 116427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

tigara electronica joyetech ego aio

Tigara electronica Joyetech eGo Aio – Cea mai buna tigara electronica!

Trecem în revistă noua tigara electronica Joyetech ego AIO. Acesta este un dispozitiv AIO (all-in-one) stil stilou sau Vape pen, ceea ce înseamnă că este capabil atât de vapare MTL (mouth to lung), cat si DL (direct lung) și include o baterie încorporată.

Ego AIO vine cu un rezervor rezistent la scurgeri de 2 ml similar cu cel al rezervorului Joyetech Cubis. De asemenea, alimentarea cu lichid se face prin partea superioara, care are un dispozitiv de blocare pentru copii.

În opinia mea, Ego AIO se adresează fumătorilor care doresc să renunțe la fumat (vaperi începători) sau vaperilor r care caută un dispozitiv portabil.

Specificații și caracteristici tigara electronica Joyetech ego AIO:

tigara electronica joyetech ego aio
tigara electronica joyetech ego aio

Conținutul kitul Joyetech ego Aio:

 • 1 x Joyetech eGo AIO Body
 • 2 x Rezistenta BF SS316-0.6ohm
 • 1 x Muștiuc cu spirală din plastic
 • 1 x Muștiuc transparent
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Manual de utilizare
 • 1 x Card de avertizare

Specificații tigara electronica Joyetech eGo Aio:

 • Dimensiune: 19mm (D) x118mm (L)
 • Capacitate E-lichid: 2 ml
 • Capacitate baterie 1500mAh
 • Valoarea rezistentei: 0,6ohm (15 – 28W)
 • Culori: Negru; Gri inchis ; Alb-negru ; Rosu-alb ; Argintiu.

Rezistenta Joyetech ego Aio:

Tigara electronica Joyetech eGo Aio

Joyetech Ego AIO folosește aceleași rezistente ca și Cubis. Kitul în sine vine cu două rezistente de tip BF SS316 de 0,6ohm.Rezistente disponibile pentru Joyetech Ego AIO și Joyetech Cubis: 

 • 1.5ohm Clapton (MTL)
 • 1ohm SS 316
 • 0.6ohm SS 316
 • 0.5ohm SS 316 
 • 0.2ohm Ni200.

Tigara electronica Joyetech eGo Aio- Fluxul de aer:

eGo AIO D16 09, Tigara electronica Joyetech eGo Aio - Cea mai buna tigara electronica! , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica

Fluxul de aer de pe cea mai largă setare (ambele puncte aliniate) permite inhalarea direct in plamani. Pentru cei obișnuiți cu rezervoare sub ohm, această inhalare ar putea fi ușor restrictivă. Se poate totusi folosi ca un DL, dar nu este la fel de aerisit ca alte atomizoare sub ohm. Va fi suficient pentru o inhalare directă  în timp ce ieșiți afară.

Pentru  MTL (rotiți punctul de flux de aer cu 90 de grade) este bună pentru inhalările MTL, dar nu la fel de restrictivă ca inhalarea de pe Innokin T18, de exemplu. Este însă un dispozitiv bun pentru persoanele care incearca prntru prima data o tigara electronica.

Lumini:

Tigara electronica Joyetech eGo Aio
ego aio

Prezinta lumini LED cu 7 culori diferite, pentru a alege ce va place. Acestea se aprind în atomizor atunci când acesta este folosit. Aceste lumini pot fi stinse dacă doriți să prelungiti durata de viața a bateriei sau dacă nu vă plac.

Tigara electronica Joyetech eGo Aio -Argumente PRO

Alimentarea prin partea superioara cu protectie pentru copii:

Joyetech Ego AIO are o alimentare superioară excelentă, ceea ce face ca reumplerea rezervorului său de 2 ml să fie foarte ușoară.

Capacul de alimentare superior este, de asemenea, blocat cu un capac pentru copii. Aceasta înseamnă că trebuie să îl împingeți în jos pentru a-l deschide.

Avem capace cu protectie pentru copii pe e-lichide, deci, de ce să nu le avem pe atomizoare? Credem că aceasta este o caracteristică excelentă.

Capacitatea AIO:

Ne plac aceste noi dispozitive AIO care apar. Oferă vaperilor multă flexibilitate atunci când vine vorba de dispozitive.

În timp ce Ego AIO este mai potrivit pentru utilizarea MTL, inhalarea directă nu este prea rea ​​dacă nu vă deranjează că este mai restrictivă decât la alte atomizoare sub ohm.

Durata de viata a bateriei:

Joyetech Ego AIO are o baterie de 1500 mAh, care este destul de grozavă având în vedere dimensiunile sale mici.

Are dimensiuni mai mici comparativ cu Innokin Endura T18 și totuși are o baterie mai mare  în comparație cu bateria de 1000mAh de pe Endura!

Dimensiuni:

Ego AIO este un dispozitiv destul de mic. Este puțin mai mare decât Joyetech Ego One și Ego One Mini, dar mai mic decât Innokin Endura T18. Se potrivește foarte bine în buzunar și este ușor de transportat. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la scurgeri in timp ce o tranportati in buzunare!

Selecția rezistentei:

Există o mulțime de rezistente din care puteti alege, oferind vaperilor o mulțime de opțiuni.

Am încercat atât rezistenta de 0.6ohm, cât și Clapton de 1.5ohm și amândoua au functionat bine și au produs o aromă buna și suficient abur.

Credem că acestea ar putea fi o versiune mai nouă a rezistentelor Cubis originale, deoarece nu am fost impresionați de rezistentele Cubis inițiale.

Se pare că Joyetech a rezolvat acesta problema. Acesta nu este un dispozitiv pentru căutători de arome și, evident, nu se poate compara cu unele dintre cele mai bune rezervoare sub ohm, RDA și RTA.

Cu toate acestea, pentru începători, cred că Ego AIO oferă o experiență extraordinară de vapare.

Preț:

Ego AIO este vândut ca si kit la aproximativ 125 lei sau mai puțin, în funcție de unde îl obțineți.

Acesta este un preț excelent pentru cei care caută prima lor configurație vape! Innokin Endura, de exemplu, este cu aproximativ 20-30 RON mai scump, iar Ego Ones sunt chiar mai scumpe decât Endura.

Mustiucul în spirală (Anti Spit-Back):

Mustiucul instalat are un design spiralat în interior. Aceasta face o treabă excelentă la protejarea împotriva oricărui spit-back care ar putea apărea. Cu toate acestea, mustiucul transparent, nu prezintă acest design spiralat.

Tigara electronica Joyetech eGo Aio – Argumente CONTRA:

Marcajul de control al fluxului de aer:

Fluxul de aer este dificil de reglat având în vedere lipsa marcajelor. Pentru MTL am găsit cel mai bine cu punctul mutat cu 90 de grade pe ambele părți ale marcajului principal. Ne-ar fi plăcut să vedem un alt marcaj care să indice acest loc pentru MTL.

Capacitatea atomizorului:

2ml este puțin mic, dar de înțeles având în vedere dimensiunea dispozitivului. Ego AIO are o alimentare superioara, dar ne-am fi dorit să vedem încă 0,5 sau 1 ml de capacitate suplimentară de e-lichid.

Aspect:

Nu eram un fan al aspectului acestui dispozitiv. Culoarea neagră arată cel mai bine, dar celelalte arată prea ultra-futuriste în opinia noastră. Suntem atât de obișnuiți să folosim cuvinte precum „clasic” și „elegant”, dar cu siguranță nu se aplică acestui dispozitiv – este un pic urât!

Verdict:

Suntem foarte impresionați de Joyetech Ego AIO. Este un dispozitiv excelent pentru începători și pentru cei care doresc să renunțe la fumat. Va fi, de asemenea, o opțiune bună pentru acei vaperi mai experimentați care caută un dispozitiv  portabil. Deși nu eram un fan al aspectului Ego AIO, nu există multe alte lucruri de care să ne plângem. 130 RON este un preț excelent pentru un dispozitiv care va fi potrivit pentru fumătorii care încearcă să vapeze pentru prima dată.

Dacă sunteți în căutarea primului dispozitiv de vapare, Joyetech Ego AIO este o alegere fantastică și comparabilă cu Endura T18 de la Innokin. Având în vedere capacitatea atomizorului, dimensiunile mai mici și capacitatea mai mare a bateriei, credem că Joyetech AIO este comparabil cu Endura T18. Cu toate acestea, dacă doriți o inhalare MTL adevarata, Innokin T18 este calea de urmat, deoarece inhalarea MTL de pe Ego AIO a fost categoric mai puțin restrictivă.

Sursa articolului.

Intrebari despre Tigara electronica Joyetech eGo Aio

De unde pot sa cumpar tigara Joyetech ego AIO?

Puteti cumpara tigara Joyetech ego AIO de pe e-Potion.ro sau de la magazinele noastre din Sibiu.

Cat costa tigara electronica Joyetech ego AIO?

-Varianta Joyetech ego AIO Classic este cu 125 lei.
-Varianta Joyetech ego AIO eco friendly este cu 95 lei.
-Varianta Joyetech ego AIO eco friendly Gradient este cu 110 lei.

Care sunt rezistentele compatibile cu Joyetech ego AIO?

–Rezistenta BF SS316- 0.5ohm, 0.6ohm, 1ohm, 1.5ohm.
-Rezistență Cubis SS NotchCoil 0.25 ohm

Cat timp poate fi folosita cu o incarcare completa?

Depinde de valoarea rezistentei si decat de mult este solicitata tigara. De obiecei cu o rezistenta de 0.6ohm si cu folosire normala, bateria tine cam o zi.

Cum pot sa incarc tigara?

Tigara Joyetech ego AIO are un port micro usb. se incarca usor ca la telefoane. doar trebuie atentie ca nu sunt recomandate incarcatoare rapide cu putere mare ( peste 1.5A).

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa