Recenzii

Recenzie la tigara electronica Joyetech eGo Aio !

Recenzie la tigara electronica Joyetech eGo Aio !

Trecem în revistă noua tigara electronica Joyetech ego AIO. Acesta este un dispozitiv AIO (all-in-one) stil stilou sau Vape pen, ceea ce înseamnă că este capabil atât de vapare MTL (mouth to lung), cat si DL (direct lung) și include o baterie încorporată.

Tigara electronica Joyetech eGo AIO vine cu un atomizor rezistent la scurgeri de 2ml similar cu cel al atomizor tigara electronica Joyetech Cubis. De asemenea, alimentarea cu lichid de tigara electronica se face prin partea superioara, care are un dispozitiv de blocare pentru copii.

În opinia mea, Tigara electronica Joyetech eGo AIO se adresează fumătorilor care doresc să renunțe la fumat (vaperi începători) sau vaperilor care caută un dispozitiv portabil.

tigara electronica joyetech ego aio
tigara electronica joyetech ego aio

Conținutul kitul Tigara electronica Joyetech eGo AIO:

 • 1 x Joyetech eGo AIO Body.
 • 2 x Rezistenta BF SS316-0.6ohm.
 • 1 x Muștiuc cu spirală din plastic.
 • 1 x Muștiuc transparent.
 • 1 x Cablu USB.
 • 1 x Manual de utilizare.
 • 1 x Card de avertizare.

Specificații Tigara electronica Joyetech eGo AIO:

 • Dimensiune: 19mm (D) x118mm (L)
 • Capacitate E-lichid: 2ml
 • Capacitate baterie 1500mAh
 • Valoarea rezistentei: 0.6ohm (15 – 28W)
 • Culori: Negru, Gri inchis, Alb-negru, Rosu-alb, Argintiu.

Rezistenta Tigara electronica Joyetech eGo AIO:

tigara electronica joyetech ego aio cubis

Tigara electronica Joyetech eGo AIO folosește aceleași rezistente ca și Cubis. Kitul în sine vine cu două rezistente de tip BF SS316 de 0,6ohm.Rezistente disponibile pentru Joyetech Ego AIO și Joyetech Cubis: 

 • 1.5ohm Clapton (MTL)
 • 1ohm SS 316
 • 0.6ohm SS 316
 • 0.5ohm SS 316 
 • 0.25ohm Ni200.

Tigara electronica Joyetech eGo AIO – Fluxul de aer:

tigara electronica joyetech ego aio cubis

Fluxul de aer de pe cea mai largă setare (ambele puncte aliniate) permite inhalarea direct in plamani. Pentru cei obișnuiți cu atomizoarele de tigari electronice sub ohm, această inhalare ar putea fi ușor restrictivă. Se poate totusi folosi ca un DL, dar nu este la fel de aerisit ca alte atomizoare de tigari electronice sub ohm. Va fi suficient pentru o inhalare directă  în timp ce ieșiți afară.

Pentru vaparea MTL (rotiți punctul de flux de aer cu 90 de grade) este bună pentru inhalările MTL, dar nu la fel de restrictivă ca inhalarea de pe tigara electronica Innokin T18, de exemplu. Este însă un dispozitiv bun pentru persoanele care incearca prntru prima data o tigara electronica.

Lumini la Tigara electronica Joyetech eGo AIO:

tigara electronica joyetech ego aio cubis

Prezinta lumini LED cu 7 culori diferite, pentru a alege ce va place. Acestea se aprind în atomizor atunci când acesta este folosit. Aceste lumini pot fi stinse dacă doriți să prelungiti durata de viața a bateriei sau dacă nu vă plac.

Argumente PRO la Tigara electronica Joyetech eGo AIO

Alimentarea prin partea superioara cu protectie pentru copii:

Joyetech Ego AIO are o alimentare superioară excelentă, ceea ce face ca reumplerea rezervorului său de 2 ml să fie foarte ușoară. Capacul de alimentare superior este, de asemenea, blocat cu un capac pentru copii. Aceasta înseamnă că trebuie să îl împingeți în jos pentru a-l deschide.

Avem capace cu protectie pentru copii pentu lichid de tigara electronica, deci, de ce să nu le avem pe atomizoare de tigari electronice? Credem că aceasta este o caracteristică excelentă.

Capacitatea bateria Tigara electronica Joyetech eGo AIO:

Ne plac aceste noi dispozitive AIO care apar. Oferă vaperilor multă flexibilitate atunci când vine vorba de dispozitive.

În timp ce Tigara electronica Joyetech eGo AIO este mai potrivit pentru utilizarea MTL, inhalarea directă nu este prea rea ​​dacă nu vă deranjează că este mai restrictivă decât la alte atomizoare de tigari electronice sub ohm.

Durata de viata a bateriei Joyetech ego Aio:

Tigara electronica Joyetech eGo AIO are o baterie de 1500 mAh, care este destul de grozavă având în vedere dimensiunile sale mici. Are dimensiuni mai mici comparativ cu Innokin Endura T18 și totuși are o baterie mai mare  în comparație cu bateria de 1000mAh de pe Endura!

Joyetech ego Aio dimensiuni:

Tigara electronica Joyetech eGo AIO este o tigara electronica destul de mica. Este puțin mai mare decât Joyetech Ego One și Ego One Mini, dar mai mic decât Innokin Endura T18. Se potrivește foarte bine în buzunar și este ușor de transportat. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la scurgeri in timp ce o tranportati in buzunare!

Tigara electronica Joyetech eGo AIO rezistentei:

Există o mulțime de rezistente din care puteti alege, oferind vaperilor o mulțime de opțiuni. Am încercat atât rezistenta de 0.6ohm, cât și Clapton de 1.5ohm și amândoua au functionat bine și au produs o aromă buna și suficient abur.

Credem că acestea ar putea fi o versiune mai nouă a rezistentelor Cubis originale, deoarece nu am fost impresionați de rezistentele Cubis inițiale. Se pare că Joyetech a rezolvat acesta problema. Acesta nu este un dispozitiv pentru căutători de arome și, evident, nu se poate compara cu unele dintre cele mai bune atomizoarele de tigari electronice sub ohm, RDA și RTA. Cu toate acestea, pentru începători, cred că Tigara electronica Joyetech eGo AIO oferă o experiență extraordinară de vapare.

Tigara electronica Joyetech eGo AIO Preț:

Ego AIO este vândut ca si kit la aproximativ 125 lei sau mai puțin, în funcție de unde îl obțineți. Acesta este un preț excelent pentru cei care caută prima lor configurație vape! Innokin Endura, de exemplu, este cu aproximativ 20-30 RON mai scump, iar Ego Ones sunt chiar mai scumpe decât Endura.

Mustiucul în spirală (Anti Spit-Back):

Mustiucul instalat are un design spiralat în interior. Aceasta face o treabă excelentă la protejarea împotriva oricărui spit-back care ar putea apărea. Cu toate acestea, mustiucul transparent, nu prezintă acest design spiralat.

Argumente CONTRA la Tigara electronica Joyetech eGo AIO:

Marcajul de control al fluxului de aer:

Fluxul de aer este dificil de reglat având în vedere lipsa marcajelor. Pentru vaparea MTL am găsit cel mai bine cu punctul mutat cu 90 de grade pe ambele părți ale marcajului principal. Ne-ar fi plăcut să vedem un alt marcaj care să indice acest loc pentru MTL.

Capacitatea atomizorului:

2ml este puțin mic, dar de înțeles având în vedere dimensiunea dispozitivului. Tigara electronica Joyetech eGo AIO are o alimentare superioara, dar ne-am fi dorit să vedem încă 0.5 sau 1 ml de capacitate suplimentară de lichid de tigara electronica.

Aspect:

Nu eram un fan al aspectului acestui dispozitiv. Culoarea neagră arată cel mai bine, dar celelalte arată prea ultra-futuriste în opinia noastră. Suntem atât de obișnuiți să folosim cuvinte precum „clasic” și „elegant”, dar cu siguranță nu se aplică acestui dispozitiv – este un pic urât!

Verdict:

Suntem foarte impresionați de Tigara electronica Joyetech eGo AIO. Este un dispozitiv excelent pentru începători și pentru cei care doresc să renunțe la fumat. Va fi, de asemenea, o opțiune bună pentru acei vaperi mai experimentați care caută un dispozitiv portabil.

Deși nu eram un fan al aspectului Tigara electronica Joyetech eGo AIO, nu există multe alte lucruri de care să ne plângem. 100 – 125 RON este un preț excelent pentru o tigara electronica care va fi potrivit pentru fumătorii care încearcă să vapeze pentru prima dată.

Dacă sunteți în căutarea primului dispozitiv de vapare, Joyetech Ego AIO este o alegere fantastică și comparabilă cu Endura T18 de la Innokin. Având în vedere capacitatea atomizorului, dimensiunile mai mici și capacitatea mai mare a bateriei, credem că Joyetech AIO este comparabil cu Endura T18. Cu toate acestea, dacă doriți o inhalare MTL adevarata, Innokin T18 este calea de urmat, deoarece inhalarea MTL de pe Tigara electronica Joyetech eGo AIO a fost categoric mai puțin restrictivă.

Sursa articolului.

Intrebari despre Tigara electronica Joyetech eGo Aio

De unde pot sa cumpar tigara electronica Joyetech ego AIO?

Puteti cumpara tigara Joyetech ego AIO de pe e-Potion.ro sau de la magazinele noastre din Sibiu.

Cat costa tigara electronica Joyetech ego AIO?

-Varianta Joyetech ego AIO Classic este cu 125 lei.
-Varianta Joyetech ego AIO eco friendly este cu 95 lei.
-Varianta Joyetech ego AIO eco friendly Gradient este cu 110 lei.

Care sunt rezistentele compatibile cu tigara electronica Joyetech ego AIO?

–Rezistenta BF SS316-0.5ohm, 0.6ohm, 1ohm, 1.5ohm.
-Rezistență Cubis SS NotchCoil 0.25 ohm

Lasă un răspuns